Openstaande kut sex in het hooi

openstaande kut sex in het hooi

Ze duwde haar borstjes tegen me aan en bleef op me liggen. Een tijdje zeiden we niets. Toen stonden we op en begonnen weer wat te dollen. Er gebeurde verder niets dat weekend. Twee weken later maakte ik de tocht weer. Mijn nichtje had een luchtig jurkje aan vanwege het warme weer. Op de een of andere manier kwamen we weer in de hooischuur terecht. Ik gaf haar een duwtje en ze liet zich in het hooi omrollen waarbij haar jurkje omhoog schoof en een vrolijk gebloemd slipje te zien was.

Ik liep op haar af en reikte mijn hand om haar overeind te helpen. In plaats daarvan gaf ze een ruk aan m’n arm en viel ik naast haar. Vlug ging ze boven op me zitten en duwde mijn schouders in het hooi en plantte haar knieën op mijn armen. Ik worstelde me los en zo rolden we in het hooi tot ik boven op haar lag.

Ze klemde haar benen om mijn heupen. Ze hijgde een beetje en ik keek naar haar borsten die nu strak in haar jurkje op en neer bewogen. Ze zag me kijken en vroeg of ik ze mooi vond. Ik merkte dat k een erectie begon te krijgen en probeerde me los te wurmen maar haar benen omklemde me stevig. Verlegen streelde ik haar jonge borsten.

Toen klommen we op een vlondertje achter een muurtje. Ik streelde nogmaals haar jonge borsten. Ze maakte de knoopjes voor op haar jurkje open en ontblootte haar kleine tietjes. Ze trok me naar zich toe en duwde mijn gezicht tussen haar borstjes terwijl ze diep adem haalde. Ik nam een tepeltje in mijn mond en zoog er voorzichtig aan. Even zaten we elkaar stil aan te kijken.

Toen stak ze haar hand uit en streelde zachtjes over mijn kruis. Ik deed de knoop en rits open en haalde mijn stijve piemel uit mijn broek. Voorzichtig pakte ze hem met haar hand en streelde.

Ik sloot mijn hand om de hare en bewoog haar hand op en neer. Ik legde mijn hand weer op haar borst terwijl ze door ging met trekken. Ik legde mijn hand op haar been en streelde aan de binnenkant van haar dij naar boven tot ik haar zachte venusje aaide. Ik liet mijn hand over haar broekje tussen haar benen glijden en voelde haar kleine lipjes door de stof. Ze ging achterover liggen, trok haar jurkje op en spreidde haar benen. Ik liet voorzichtig mijn vingers onder het elastiek schuiven en voelde het kleine beetje dons dat haar venusheuveltje be!

Toen schoof ik wat verder naar beneden en streelde ha! Voorzichtig schoof ik een vinger een stukje naar binnen. Ze hield haar adem in. Ik boog voorover om ook haar tepeltjes te kussen. Op deze wijze brachten wij dat jaar veel vaker de tijd door en ik leerde hoe ik haar tot een orgasme kon vingeren terwijl zij me regelmatig klaar trok.

Tegen dat we vijftien werden waren we weer eens bezig in de hooischuur. Haar borsten waren al een stuk gegroeid maar nog niet heel groot. Ik lag op het hooi en streelde haar kutje. Ik zei dat dat niet zo was. Het moet erg lekker zijn vertelde ze me. Ik duwde haar zachtjes achterover en liet mijn handen onder haar rokje verdwijnen.

Ik nam de rand van haar slipje en trok het over haar benen uit. Toen spreidde ze haar benen en ik zag haar kleine schaamlipjes voor mijn ogen openen. Verlegen gaf ik een kus op de donzige haartjes en rook haar zoete poesje.

Toen liet ik mijn tong door het spleetje strelen en nam haar gezwollen klitje tussen mijn l! Ik likte haar een tijdje door en liet op een gegeven moment ook een vinger naar binnen glijden. Ik kon haar altijd al goed klaar vingeren maar met het likken erbij ging het nog sneller. Terwijl ze nog na lag te hijgen vroeg ik “durf je dat bij mij ook te doen? Ze ging zitten en duwde me achterover. Ze liet haar handen over mijn broek glijden en bevrijdde mijn stijve pik.

Ze wierp haar haar over haar schouder en keek me met een geile blik aan. Toen de boer met het paard, dat een hengst bleek te zijn dichter bij het tweede paard, een bruine merrie kwam sloeg de merrie met haar achterbenen naar de hengst. De hengst liet zijn lage lul ut zijn buik zakken. De paal slingerde heen weer terwijl de boer de hengst voorzichtig dichter bij de merrie bracht. Ondertussen was Fraukje van haar fiets gestapt en leunde een beetje voorover om beter te kunnen zien wat er gebeurde.

Dit gaf mij weer een prachtig uitzicht op haar blote kont omdat door haar gebukte houding haar rokje omhoog ging. Intussen was de merrie wat rustiger geworden en had haar geweldige kont naar de hengst gekeerd. Terwijl hij de hengst steeds dichter bij de merrie bracht tilde de boor de staart van de merrie op, waardoor de openstaande en lekkende kut van het beest te zien was.

Op dat moment zwol de lul van de hengst op tot een harde dikke knuppel van wel 45 cm lang en zeker 10 cm dik.

De kop van die paal had de vorm van een grote paddestoel. Hij kletste tegen de buik van het grote dier, dan met een sprong had hij zijn voorbenen op de rug van haar en probeerde die stang in haar kut te schuiven. Dat lukte niet direct en schoof hij van haar af, hierdoor verslapte zijn pik, maar was nog steeds geweldig om te zien. Nu keek ik weer even naar Fraukje, die was zo geil geworden van wat ze zag dat ze zich ongegeneerd stond te vingeren met in de ene hand haar fiets en van de andere hand drie vingers in haar Kut.

Door deze geile aanblik van , Fraukje in haar in haar blote reet, twee vingers in haar scheur en de hengst met zijn lange lul die hij in de hete sleuf van de merrie probeerde te stoppen maakte mij hartstikke geil. Mijn paal klopte in mijn broek en ik wist niet hou gauw ik m'n gulp open moest maken om hem te bevrijden. Ik liet mijn fiets los en stapte op Fraukje toe en drukte mijn Harde pik tegen haar lekkere ronde kont.

Op dat moment, terwijl de hengst weer op de merrie sprong greep de boer de staaf van de hengst, hiel d de kop voor de druipende kut van de merrie en met een forse duw schoof dat enorme ding in het lijf van de merrie.

Ik duwde nu ook mijn paal tegen het kontgat van Fraukje en drukte mijn lul naar binnen, zonder om te kijken of te stoppen me het vingeren van haar hete sleuf nam zij mijn paal op in haar hete reet.

Mijn pik brandde in de nauwe opening van haar hol en tekens als ze vingers in haar kut duwde kreeg ik een extra massage over mijn eikel door het dunne wandje tussen kont en kut. Ondertussen ramde de hengst zijn grote neukstaaf in dampende grot van de merrie en even later spoot hij zijn stralen sperma in die kut. Even bleef hij op haar rug hangen en de stralen geil liepen uit haar lijf. Dan op het moment dat Fraukje mijn lul stevig kneep met haar holspieren, omdat ze reusachtig klaar kwam, zakte de hengst van de merrie af en golvend stroomde zijn geil uit haar kramende kut en mijn geil in Fraukjes hete reet.

Nu keek de boer ons lachend aan, stapte met de hengst naar het hek waaraan hij hem vastzette. Stapte daarna over het hek en kwam naar ons toe.

Dan zei hij 'Zo ik zie dat jullie genoten hebben maar ik zou het sportief vinden als ik ook aan mijn trekken kon komen, misschien heb ik dan nog wel een verrassing voor jullie op de boerderij". Fraukje nog steeds in haar blote kont en bloedgeil wilde eerst weten wat die verrassing was voor ze met hem begon te geilen.

Maar de boer, Bart heette hij, vond dat het dan geen verrassing meer was en wilde al weer weggaan, maar Fraukje riep " nou vooruit dan maar en ging op haar knieën zitten, haalde de half harde pik van Bart uit zijn overall en begon er heftig op te zuigen. Zienderogen nam de lengte en omvang van zijn leuter toe en werd zo groot dat ik me met mijn 20 cm een beetje bogen te schamen. Bart was kennelijk van het gedoe met de paarden en de aanblik van ons neukende en vingerend ook behoorlijk heet geworden, want al erg snel schokten zijn heupen alsof hij heen en weer werd geschud spoot zijn dikke straal geil in Fraukjes mond.

Het liep met dikke stralen uit haar mondhoeken naar beneden zo langs haar hals in haar bloesje. Meteen trok hij zijn lul uit haar mond, floepte hem zijn broek in en zei "KOM" Klauterde over het hek, maakte de hengst los steeg op en reed weg.

We keken elkaar eens aan, haalden onze schouders op en reden toch maar achter hem aan. Ik was nieuwsgierig wat ons te wachten stond, maar dat het een geile belevenis zou worden stond wel vast. Door deze gedachten groeide mijn lul weer in mijn broek en omdat dat niet makkelijk zat op het zadel moest ik op de pedalen gaan staan.

Fraukje keek om en zei "Hee waarom sta je we gaan toch niet berg op en meteen zag ze waarom ik stond. Lachend riep ze " ik kan beter ook maar gaan staan anders zit mijn kut straks aan het zadel geplakt van het opgedroogde kutslijm" Intussen waren we bij de boerderij van Bart aangekomen en zonder van het paard af te stappen reed hij zo de stal in. Wij er achteraan, halverwege de stal was een box waarin hij na afgestegen te zijn de hengst stalde, hem een flinke voer hooi gaf terwijl hij zei "Zo dat heb je wel verdiend, als al je zaad nou maar op de goeie plek komt".

In een hoek van de stal was een kleinere box waar een ezel instond. Langzamerhand ging zij hand naar het ruis tot hij de grote zak met ballen in zijn hand had, die hij begon te masseren.

Openstaande kut sex in het hooi

Prive neuken zonder condoom sex ogloszenia rotterdam

Kanky sex sex met hindoestaanse

Meest gelezen sex verhalen Van vandaag: Ik stopte even en bekeek haar even,haar mooie schattige sensuele gezichtje,de kleine bultjes in haar openstaande blouse,haar mooie benen die bijna volkomen bloot waren,haar mini rokje bedekte maar net haar broekje. Deze was op rijpere leeftijd,een begripvol man en stond mijn verlof toe,de eerste twee weken van juli,maar moest nog wel zaterdag en zondag wacht lopen dus op maandag zou mijn permissie ingaan. Fraukje begon te gillen en ze kwam enorm klaar. We dreven de koeien in de stal en maakten ze vast. Ze droeg geen bh,dit was duidelijk,de lekkere neukfilm thaise thuisontvangst van haar hangende borsten priemden bijna door de schort. 5 april De balen hooi moesten van het veld naar de hooizolder gebracht . lul met beide handen vast en richtte hem tegen haar openstaande kutje. 10 feb merrie op, waardoor de openstaande en lekkende kut van het beest te hengst stalde, hem een flinke voer hooi gaf terwijl hij zei "Zo dat heb. 22 april Sex met een tiener en paard Toen de lul van het paard groot genoeg was ging ze op een baal hooi liggen dat vroeg ze mij om de lul van het paard vasthouden richting haar openstaande kut te geleiden wat er toen.

: Openstaande kut sex in het hooi

Openstaande kut sex in het hooi Hele geile meisjes beffen gratis
NEUKEN ZWOLLE SEX IN NL We gingen weer op de balen zitten en ze keek me aan. Ze was grijs geworden ze was ondertussen 51 ,het haar ,veel te lang,hing sluiks tot ver over haar schouders en had een grijze vuile schort aan. Ik dacht wel veel aan de geile dingen die we deden. Door deze gedachten groeide mijn lul weer in mijn broek en omdat dat niet makkelijk zat op het zadel moest ik op sexcontact groningen neukoma pedalen gaan staan. Woensdag morgen nam ik afscheid van opa en Anna,”tot binnen veertien dagen”. Ze hijgde een beetje en ik keek naar haar borsten die nu strak in haar jurkje op en neer bewogen.
Lul aftrekken heerlijk gepijpt 134
Cardate groningen gangbang enschede 90
Geile grieten lekker kaal kutje 671