Neukende homo vette memmen

neukende homo vette memmen

Voorzichtig bewoog hij zijn lul op en neer. De pijn ging weg. Hij ramde steeds harder. De broers sloegen op mijn billen. Ze voelden hoe die dikke neukstang in mijn kont werd geramd. Plotseling draaide mijn neef zich om. Ik lag nu onder. Zijn lul was gewoon blijven zitten. Niet zo vreemd, zo’n lang apparaat. Hij trok mijn benen ver omhoog. Ik lag nu dubbelgevouwen onder hem. Ik zag zijn vette neukstand uit mij anus steken. Mijn anus zat rood en strak om zijn lul met aders gevouwen.

Met een harde stoot verdween zijn hele lul in mij. Zijn ballen kletsten tegen mijn billen. Nog een paar harde stoten, een harde schreeuw en mijn darmen werden volgespoten. Mijn neef neukte gewoon door, als schreeuwend. Lading na lading moest ik ontvangen. Het zaad spoot uit mijn anus langs de armdikke pik. De stampende leuter ging minder snel. Mijn neef trok zijn zware pik uit mijn kontgat en liet zich op bed vallen.

Hij hijgde na met dichte ogen. Ik voelde mijn anus wijd open staan. De broers waren bloedgeil geworden van ons geneuk. Een van de broers dook boven op mij.

De ander tot mijn verbazing boven op mijn neef. Ik voelde de vuistdikke eikel tegen mijn rode anus. Mijn handen hield ik tegen de prachtige behaarde borstkas boven mij.

Twee geile bruine ogen keken mij doordringend aan. Dat beloofde een flinke beurt. Hij hield mijn enkels bij elkaar en vouwde mij dubbel. Mijn knieën drukte hij naast mijn hoofd in het kussen. Mijn anus stond nu maximaal open. Met een krachtige stoot drukte hij zijn pik naar binnen. Door het vet en zaad van mijn neef gleed zijn stang met een noodgang naar binnen.

Maar zijn pik gleed verder door. Met een klap raakte zijn ballen mijn billen. Mijn rug werd diep in het matras gedrukt. Met zijn volle gewicht en kracht perste hij zijn neukstang naar binnen. Mijn hemel, wat een beest van een vent. Hij haalde zijn lul terug. Ik zag de rand van zijn grote eikel naar buiten komen. In een keer weer helemaal naar binnen. Weer adem tekort en in het matras geperst. Hij stak ineens zijn fantastische pik schuin links naar binnen. Zijn pik beukte tegen mijn buikwand aan.

De broer lachte en neukte door. Ik keek opzij en zag dat de andere broer mijn neef op zijn buik draaide. Zijn zwabberende pik stond rechtop tussen zijn benen. De billen van mijn neef duwde hij uit elkaar. Zijn grote leuter schoof hij tussen de bilspleet heen en weer.

Mijn broer duwde plagend zijn billen omhoog. Dat had hij beter niet kunnen doen. De andere broer wist feilloos zijn anus te vinden en stootte zijn pik naar binnen. De broers lachten naar elkaar en dreunden door.

Naast mij het neukende stel en ik werd zelf ook flink gepakt. Mijn handen gleden naar beneden en ik pakte de mooie billen van de broer die mij vol zou gaan spuiten. Ik sloeg op zijn billen. Ik kneep in zijn billen. Hij gromde nog harder. Ik trok met mijn nagels sporen over zijn rug.

Hij hield het niet meer. Zijn eikel voelde ik diep, diep van binnen. Zijn sperma spoot in mijn darmen. Hij vloekte en schold. Zijn eikel werd nog dikker. Zijn pik leek nog langer te worden. Toen hield zijn gebeuk op. Meteen trok hij zijn gevaarte uit mijn kont.

Ik staarde naar mijn anus. Wat een zaad gutste daar uit! De broer die mijn neef volneukte kwam brullend klaar. Geweldig, die grote lichamen. Hij trok de billen van mijn neef omhoog en ramde zijn ballen tegen zijn kont. Ik hoorde het sperma stromen. Langzaam trok hij zijn lul uit de dampende kont van mijn neef.

Eindelijk verscheen de paarse eikel. Onder het hete zaad. Mijn pik was nog altijd stijf. Mijn neef zag dat en begon mijn voorhuid langzaam op en neer te halen.

Ik sloot mijn ogen van genot. Een van de broers kwam overeind en nam mijn ballen in zijn mond. Hij leek ze los te willen trekken met zijn tanden. De andere broer duwde drie vingers in mijn anus. Hij wreef het sperma door mijn hele anus heen. Nog een vinger erbij. Vijf vingers gleden door mijn anus. Mijn al opgerekte anus opende zich verder. Zijn hand gleed naar binnen tot aan zijn pols. Mijn neef zoog aan mijn eikel.

Ik was in de zevende hemel. Toen een scheut van pijn. Uit mijn anus stak de arm van de broer. Hij had zijn arm tot aan zijn elleboog naar binnen geduwd! Mijn neef keek bezorgd of ik niet teveel pijn had. De andere broer lachte. Ik voelde de hand brutaal ronddraaien in mijn darmen. Hij trok zijn arm terug tot aan zijn pols en ging toen weer naar binnen.

Mijn anus liet het toe. Na flink wat geram in mijn anus, het rukken aan mijn pik, het zuigen aan mijn ballen en het likken aan mijn eikel wat ik zover. Ik gilde van genot en spoot mijn zaad in de mond van mijn neef. Gulzig zoog hij door. Mijn zaad verdween in zijn keel.

Geen druppel zag ik terug. Hij bleef me leegzuigen tot mijn lul verslapte. Ik viel in slaap. Uren later werd ik wakker van veel geschreeuw. Ik lag alleen op de matrassen. Het geschreeuw kwam uit de keuken. Daar zat mijn neef en de broers.

Ze waren niet naakt meer. De tafel stond vol met flessen bier. De broers stonden op. Ze wankelden van dronkenschap.

Ze lalden tegen elkaar. Ze zagen me staan. Ik ging bij ze zitten. Ik kreeg een blik bier en dronk het leeg. Ik voelde me hemels. Drie dronken kerels waar ik bij hoorde. De broers kwamen naast me zitten en begonnen te zoenen. Hun ogen waren geil en dronken. Hun handen gleden wild over mijn naakte lichaam. Ze gooiden alle spullen van tafel. Ik werd op tafel gelegd. De broers lieten hun broek zakken.

Gulzig keek ik naar hun grote leuters. Ik pakte hun grote ballen en kneep erin. Ik keek naar mijn neef. Ik zocht mijn neef, maar hij was weg. De broers werden geiler en geiler.

Pis en bier rook ik. Zijn ogen straalden lust en geilheid uit. Hij ramde zijn lul helemaal naar binnen.

Ik kokhalsde maar genoot. Zo wilde ik gepakt worden. Ook mijn remmen waren los. Zijn ballen dreunden tegen mijn kin.

Zijn eikel zat diep in mijn keel. Mijn mond stond wijd open. Mijn lippen waren strak gespannen om zijn stotende neukstaaf. Broer 2 duwde mijn benen omhoog. Ik legde ze tegen zijn prachtige lichaam. Dronken zocht zijn vette leuter mijn neukgat. Grommend gleed zijn eikel mijn neukgat in.

Mijn anus rekte en rekte. Wat een enorm apparaat had die vent. Het stampwerk ging maar door. Mijn neef kwam weer binnen. Hij had buiten gepist. Zijn leuter droop nog na.

Hij lachte dronken toen hij binnen kwam. Meteen trok hij bier open. Ze dronken gewoon door! Mijn neef kwam ook bij mijn hoofd staan. Hij duwde drie vingers in de anus van de broer die mijn mond neukte. Dat was blijkbaar lekker. Na twee flinke neukstoten spoot het dikke zaad mijn keel en mond in. De broer schreeuwde van genot. Meteen trok hij zijn grote pik uit mijn mond. Dikke draden zaad en geil.

Hij rende naar buiten. Mijn neef zag zijn kans schoon. Zijn nog druipende lul hing voor mijn mond. Ik rook pis en bier. Hij lachte me dronken toe. Zijn grote leuter slingerde voor mijn ogen. Ik likte naar zijn stinkende eikel en likte hem naar binnen. Mijn neef duwde zijn nog halfslappe pik helemaal naar binnen. Daar liet hij hem zitten.

Ik voelde zijn leuter groeien en dieper glijden. Ondertussen dronk hij gewoon bier! Toen zijn leuter stijf was begon het stampwerk. Twee grote bonken van kerels die mij langdurig uitwoonden. De andere broer kwam terug. Ook zijn lul droop van de pis. Ik stak mijn hand uit. Hij legde zijn natte leuter erin. Ik trok hem af. Minutenlang beukte de mannen op me in.

De keukentafel kraakte en schommelde. Ik was bang dat hij in zou storten. Geile woorden vlogen door de keuken. Ik genoot van hun dronken woorden. Ineens was het zover. Twee spuitende leuters diep in mijn lichaam. Ik genoot als nooit tevoren. De lul in mijn hand ontplofte. Stralen zaad over mijn lichaam, de tafel, de vloer. Hun uitgespoten leuters gleden uit mijn hand, mond en anus. Ze lieten me achter op de keukentafel. Ik liep naar de slaapkamer. Mijn neef werd nu gepakt door de 2 broers.

Wat een geil gezicht. Die broers konden er wat van. Ik ging naast ze liggen en viel in slaap. De volgende ochtend werd ik als eerste wakker. Het stonk naar bier, pis en zaad.

Drie grote kerels lagen naast me. Ik keek naar hun lichamen. Zelfs in slappe toestand waren hun pikken megagroot. We gingen weer aan het werk. Iedereen was stil door drank en moeheid.

Eerst douchen om het sperma en zweet van ons af te spoelen. Daarna weer verder met de verbouwing. Bij de koffie was de sfeer alweer beter. De broers gaven aan gereedschap te moeten halen om verder te kunnen werken. Dat lag bij hun thuis. Ze vroegen of ik mee ging.

Ze gaven elkaar een knipoog. Natuurlijk ging ik mee. Twee van die hete kerels, ik wilde hun huis wel eens zien. In de middag gingen we het gereedschap halen. In hun bus onderweg mocht ik in het midden zitten. Ik legde mijn hand op hun benen. Ze pakten mijn hans. Ik moest hun kruis masseren. Al snel knapte hun broek van spanning.

Hun armdikke leuters waren er al weer klaar voor. Hun huis was 10 minuten rijden van de boerderij. Eenmaal aangekomen werd ik meteen uit de bus getrokken. Een broer tilde me op. Lachend slingerde hij mij over zijn schouder. Het huis kreeg ik nauwelijks te zien. Ze liepen meteen naar boven, de slaapkamer in. Een groot bed in het midden. Ze sliepen daar blijkbaar samen in. De slaapkamerdeur ging op slot. De broer die me tilde liet zich op bed vallen. Ik viel boven op hem. Dat betekende veel goeds.

Zijn tong duwde hij wild mijn mond in. De andere broer kleedde zich uit. Daarna rukte hij mijn kleding uit. Hij vond een pot vet tussen de rommel.

Meteen duwde hij 3 vingers met vet mijn anus in. Ik hapte naar lucht. Ineens voelde ik zijn dikke eikel duwen tegen mijn anus. De andere broer deed met zijn benen mijn benen wijd. Mijn nog gevoelige anus werd weer fors opgerekt. Wat waren de broers toch gigantisch groot geschapen. Zijn grote eikel zat er nu in. Nog 3 harde stoten en zijn lange leuter zat helemaal in mijn lichaam.

Wat een dikke paal in mijn lichaam. Het beuken begon weer. De broer onder me had inmiddels ook een dikke pik in zijn broek. We draaiden om, drie tegelijk. De neukende broer lag nu onder me.

De andere broer worstelde zich uit zijn overall. Zijn grote gespierde lichaam lag naakt op me. Hij pakte de pot vet en smeerde zijn grote, lange leuter in. Ik kreeg een bang voorgevoel. Ineens stak hij 3 vingers naast de neukende staaf van zijn broer. Ze lachten me uit. Terwijl ik wild geneukt werd door de broer onder me, kwam ook de tweede eikel voor mijn anus.

Hij perste uit alle macht zijn veel te grote en loeihard eikel naar binnen. Tranen sprongen in mijn ogen. Ik kon geen kant op. Ik lag totaal bedolven tussen twee ijzersterke kerels. Vier gespierde armen hielden mij vast.

Dit was dus hun plan. Geen toezicht van mijn neef. Ze konden alles met me doen. De tweede eikel zat in mijn anus. De neukende broer werd gek van geilheid. Hij stampte en stampte. Ik schokte op en neer. De tweede broer had er ook flink zin in. Hij dreunde in twee slagen zijn volle lengte naar binnen.

Het vet hielp goed. Zou dat ooit nog goed komen? Ze neukten me precies tegelijk. Dat maakte het extra pijnlijk. Langzaam verdween de pijn gelukkig. Ik raakte steeds meer opgewonden door die neukende beesten onder en boven me. Maar wat wil je als je mama en zus altijd met een blote kut door het huis lopen en met een kort hemdje waar hun tieten vrij in bungelen. Hete, geile wijven die twee!

Hoe dikwijls heb ik ze niet samen zien seksen waarbij ze elkaars vette natte kut uitlebberden, elkaars tieten melkten en aan tepels zogen. Ook hun kont werd niet vergeten natuurlijk……mama werd gek als ik ze in der kont neukte terwijl Annick, mijn zus, haar druipende kut leegzoog en mijn zaad uit mama’s hol lebberde als ik haar darmen volgeschoten had.

Nadat papa terug was werd het maar geiler en geiler. Blijkbaar was hij in Zambia niets tekort gekomen en wou nog meer seksen dan daarvoor. Hij had ook duidelijk de smaak te pakken gekregen van lullen..

Meermaals neukte ik mijn papa ook in zijn reet terwijl mijn zus of mijn mama zijn lul leeg pijpte. En zo ging het mijn hele tienertijd door. Een compleet oversekste familie waar ook de poetsvrouw en haar man die als tuinman werkte in de familie orgie betrokken werden. Pa en de tuinman sandwichten mama wat altijd een zeer geil zicht was. Dat vette lijf met lillende tieten dat gepaald werd in der beide gaten en daarna het vet in der gezicht gespoten kreeg wat de poetsvrouw dan met veel plezier oplikte terwijl mijn pa zijn nimmer aflatende stijve in haar kut ramde.

Het hoeft dan ook niet gezegd dat ik en mijn zus ook geen onbekenden voor elkaar waren. Wij waren al vroeg ‘aan de neuk’. In die tijd stopte mijn zus ook alles en nog wat in haar kut omdat ze vond dat mijn lul niet groot genoeg was.

Natuurlijk was ze aan die dikke harde paal van papa gewend en bekommerde ik me meer om haar kont waar ik heel regelmatig mijn geilheid in kwijt kom. Ondertussen zijn we allemaal wat ouder maar de geilheid is er nog steeds! Mijn mama is nog vetter dan vroeger en Annick is een complete kopie van haar.

Niet te verwonderen want hun leven bestaat uit taartjes, cola, kutsap en sperma! Sletten in de ware zin van het woord. Ik denk niet dat die twee al ooit twee uur na mekaar een slip gedragen hebben en hun vette tieten hebben nog nooit enige steun van een bh gehad. En ook nu dat mama in de 70 is, is er nog steeds geen vent veilig voor haar, nog altijd, hete en natte kut!

Pa komt nog elke dag aan zijn trekken bij die beide hete wijven en heeft nog altijd geen Viagra nodig om die paal van hem omhoog te krijgen! Van bij het ontwaken glimt zijn eikel al van het voorvocht en moet hij zijn zak legen. En als ik de verhalen van mama en Annick mag geloven spuit hij hen nog altijd een goeie bek vol!. En nu was ik terug! Papa stond me op te wachten in Zaventem en reed me snel met zijn Cayenne terug naar de stille Kempen!

Thuis was er nog niks veranderd…mama en Annick openden de deur in hun blote reet en met zwabberende tieten waarop de tepels hard naar voorpriemden! Hé broertje zei Annick en kuste me op de mond en begon me heet te tongen.

Mama deed het nog eens over en ik kan verzekeren dat mijn lul het een prettig thuiskomen vond en werd meteen stijf van al die geiligheid. Nog voor ik mijn koffer had neergezet zat Annick al op haar knieën en haalde ze mijn stijve knaap toch zo’n 20 cm lang en behoorlijk dik uit mijn broek. Haar hete bek zoog hem volledig naar binnen en ik moest mijn uiterste best doen om niet als een puber in de kortste keren haar bek vol te spuiten. Mijn mama was me ondertussen uitgebreid aan het tongen en was zichzelf ondertussen met soppende geluiden haar grote kut aan het vingeren.

We waren ondertussen naar de leefkamer verhuist en ze hadden me de kleren van het lijf gehaald. Ik wenkte hem korter bij en nam na al die jaren zijn zaadstengel in mijn mond om het lekker diep af te zuigen. Precies als of die ouwe geilaard er op gewacht had want na korte tijd kreeg ik mijn bek volgespoten met zijn oude zaad. Annick was er als de kippen bij om met haar tong in mijn mond te roeren om ook haar deel te krijgen. Mijn paal stond nog altijd trillend stijf en ik manoeuvreerde mama in een doggy houding en ramde min stijve in haar openstaande scheur en neukte haar hard door terwijl ik haar zwiepende tieten kneedde en aan haar tepels trok.

.

: Neukende homo vette memmen

Neukende homo vette memmen Hij perste uit alle macht zijn veel te grote en loeihard eikel naar binnen. De broer lachte en neukte door. In die tijd stopte mijn zus ook alles en nog wat in haar kut omdat ze vond dat mijn lul niet groot genoeg. Ze probeerden me te plagen door aan mijn lul te trekken. Ik voelde hun grote leuters krimpen. Mama is altijd heel dik geweest, vette buik, dikke billen en heel zware maar slappe hangtieten met duimdikke donkere tepels. Ik lag nu dubbelgevouwen onder hem.
Sexmaatje gezocht neukenmetdieren Ik legde ze tegen zijn prachtige lichaam. Een compleet oversekste familie waar ook de poetsvrouw en haar man die als tuinman werkte in de familie orgie betrokken werden. Zo’n grote pik kon ik niet hebben. Wat een beestachtig mooie lichamen. Mijn neef duwde mijn hoofd naar beneden. Zou dat ooit nog goed komen?
Neukende homo vette memmen Ik rook zijn pik. Ik mocht als eerste douchen. Hij lachte me dronken toe. Al stoeiend gingen we naar zijn slaapkamer. Wat een weekend… en er zouden nog vele weekenden zoals deze volgen. Het paste maar net, mijn mond was te klein! Voorzichtig bewoog hij zijn lul op en neer.
Neukende homo vette memmen Erotisch massage haarlem gratis shemale chat
Dikke lul anaal kaalkutjes

Neukende homo vette memmen

Oude Mannen Homo's films. homo gay boys porn gay porno videos. SunPorno · 3 Daddies een Jongen SunPorno · Heet vet daddys plezier . Gewoon hoerige homo porno. 2 hete boys die elkaars harde paal Gewoon spannende homo seks. Vette jetsers berijden voor haar flamoes · Neukend tussen haar borsten komt hij klaar · Gezette memmen berijden voor haar flamoes. Vet Homo Gratis Homo. de beste gratis verzameling van vintage seks en retro porno op het net vandaag. alle gratis video ' s om te genieten van de vintage. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Hun overalls stonden wagenwijd open. Zo kon hij mij nog dieper raken. Ik genoot als nooit tevoren. Hun prachtige zware piemels drukten tegen me aan. Wat waren de broers toch gigantisch groot geschapen. En weer naar binnen.

Neukende homo vette memmen